urmaker reparasjon

Reparasjon

Urverk er små mekaniske maskiner som kan bli skadet når de utsettes for støt, fuktighet og generell slitasje.
TA KONTAKT
De fleste klokker kan heldigvis repareres, og vi har et godt utstyrt verksted som er rustet for mange forskjellige reparasjoner av armbånds- og lommeur.

Det er tusen ting som kan gå galt med et mekaniske urverk, og det krever en inspeksjon av uret for å konstatere hvilke feil som har oppstått, og hvilken utbedringer som må til for at klokken igjen skal fungere skikkelig.

Vi kan også hjelpe deg med tallskiverestaurering. Har du en klokke så fuktskadet at tallskiven har gått fra patinert til ødelagt kan løsningen være å restaurere tallskiven med en ny print. Urtjenesten har kontakt med utenlandske aktører som har spesialisert seg på dette feltet, og vi kan få de mest ødelagte tallskiver til å se nye ut.

Ur-Tjenesten leier verkstedsplass hos grossist og leverandør til urmakerbransjen, Max Johanson og Kleiser AS.

Vi har investert mye i nytt og moderne verktøy for å kunne yte best mulig service på klokker, og har også mye godt, gammeldags kvalitetsverktøy som aldri vil miste sin bruksverdi.

Du kan levere reparasjoner på vår besøksadresse eller sende med posten. Alle sendinger er forsikret, dersom ikke annet spesifiseres.

Ferdig-reparerte varer returneres seneste fem virkedager etter betaling er mottatt. Standard forsendelse er Norgespakke med sporing. Kunden står fritt til å velge alternative forsendelser.
Urtjenesten - Urmaker i OsloUrmaker i Oslo
Org nr: 914 065 100
crossmenu