Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på noen av de vanligste spørsmålene vi får hos Ur-Tjenesten. Finner du ikke det du lurer på? Ta mer enn gjerne kontakt.
Gir dere forsikringstakst på klokker?
Vi skriver dessverre ikke takster, men vi kan hjelpe deg. Sender du en mail kan vi henvise deg til seriøse takstmenn i Oslo-Området.
Jeg har arvet et gammel klokke. Er den verd å reparere?
Arvegods er ofte verdt å reparere selv om ikke klokken har noe salgsverdi. Send gjerne en mail med beskrivelse av klokken og legg ved et bilde. Du vil da få en uformell verdivurdering av urverket, basert på vår kunnskap fra vintage-markedet.
Hva kan jeg forvente å betale for reparasjon og service?
De fleste reparasjoner har en forhåndsbestemt servicekostnad, men alle klokker blir individuelt priset. Klokken må åpnes før man kan gi en endelig pris på service. Om dette viker fra prisestimatet vil du bli kontaktet før noe arbeid blir utført. Ta kontakt på mail med beskrivelse av klokken og eventuelle problemer den har. Legg gjerne ved et bilde. Da kommer vi tilbake til deg med et prisestimat.
Hvilken leveringstid kan jeg forvente når klokken er på service?
Vi prøver å få alle klokker klar og returnert innen fire uker. Noen klokker krever mer tid da deletilgangen kan være et problem på utgåtte, gamle og sjeldne urverk. Det kan også være at klokken krever ekstra arbeid fra andre underleverandører med egne leveringstider. Om dette er tilfellet vil du bli informert.
Kan service gå ut over originalitet på en gammel klokke?
Vi prøver i størst mulig grad å holde alle vintage-ur så originale som mulige. Ytre deler blir ikke skiftet med mindre du ber om det. Da vil også de gamle delene returneres til deg. Vi utfører heller ikke polering eller utskiftning av det selvlysende middelet på skive og visere med mindre du ber om det.

Glass, pakkninger og urverksdeler skiftes etter behov.

UAVHENGIG URMAKER I OSLO

SERTIFISERT OMEGA-URMAKER

ÅPNINGSTIDER:
0900 - 1600,
mandag til fredag.
ORG NR:
926 695 118
FØLG UR-TJENESTEN:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram