Reparere klokke

Trenger du hjelp til å reparere en klokke? Urverk er små mekaniske maskiner som kan bli skadet når de utsettes for støt, fuktighet og generell slitasje.
TA KONTAKT
klokkereparasjon

De fleste klokker lar seg reparere

Det er tusen ting som kan gå galt med et mekaniske urverk, og det krever en inspeksjon av uret for å konstatere hvilke feil som har oppstått, og hvilken utbedringer som må til for at klokken igjen skal fungere skikkelig.

De fleste klokker kan heldigvis repareres, og vi har et godt utstyrt verksted som er rustet for mange forskjellige reparasjoner av armbånds- og lommeur. Vi tilbyr også reparasjon av veggur.

Moderne utstyr

Ur-Tjenesten har investert mye i nytt og moderne verktøy for å kunne yte best mulig service på klokker, og har også mye godt, gammeldags kvalitetsverktøy som aldri vil miste sin bruksverdi.
TA KONTAKT
tallskiverestaurering reparere klokke

Tallskiverestaurering

Vi kan også hjelpe deg med tallskiverestaurering. Har du en klokke så fuktskadet at tallskiven har gått fra patinert til ødelagt kan løsningen være å restaurere tallskiven med en ny print.

Ur-Tjenesten har kontakt med utenlandske aktører som har spesialisert seg på dette feltet, og vi kan få de mest ødelagte tallskiver til å se nye ut.

Levering

Du kan levere reparasjoner på vår besøksadresse eller sende med posten. Alle sendinger er forsikret, dersom ikke annet spesifiseres.

Ferdig-reparerte varer returneres seneste fem virkedager etter betaling er mottatt. Standard forsendelse er Norgespakke med sporing. Kunden står fritt til å velge alternative forsendelser.
LES OM SENDING OG LEVERING

Reparere klokke?

TA KONTAKT HER

UAVHENGIG URMAKER I OSLO

SERTIFISERT OMEGA-URMAKER

ÅPNINGSTIDER:
0900 - 1600,
mandag til fredag.
ORG NR:
926 695 118
FØLG UR-TJENESTEN:
homecog linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram