Sertifisert Omega-urmaker

Ur-Tjenesten er et sertifisert Omega-urmaker som utfører service og reparasjon på nyere og eldre Omega-klokker. Kort leveringstid og tilgjengelig over hele landet.
TA KONTAKT

Hvor mye koster en service/reparasjon?

Alle ur som leveres inn får et grundig prisoverslag før vi setter i gang med arbeidet. Vi ser over urverket og kassene for å avgjøre hva som må skiftes av deler, både innvendig og utvendig.
Prisoverslag begynner på 1200 kroner. Vi har god oversikt over hva som er gjennomsnitts-prisen på de forskjellige modellene.

Send oss gjerne bilder samt info om klokken i kontaktskjemaet, så gir vi et antatt prisestimat før vi gir et endelig prisoverslag.

Hva betyr det å være sertifisert av Omega?

Et Omega-sertifisert urmaker har muligheten til å bestille reservedeler direkte fra Omega. Sertifiseringen betyr også at Ur-Tjenesten følger standarden som Omega har satt for hvordan verkstedet skal se ut og operere, samt at alt det nødvendige utstyret for å fullføre service etter Omega sine krav er på plass.
Omega Speedmaster

Hvordan kan jeg levere en Omega-klokke til reparasjon eller service?

Du kan levere klokken direkte til vårt verksted i Tvetenveien 152 mellom 09 og 16, mandag til fredag.

Du kan også sende klokken inn til oss i posten. Alle ur som sendes er dekket av vår transportforsikring. Ta kontakt med bilder av uret i forkant og send pakken med sporing (Norgespakke eller "ekspress over natt").
TA KONTAKT
Omega Seamaster

Hva kan du forvente av en Omega-service eller -reparasjon hos oss?

NYERE OMEGA-UR

Når vi utfører service av nyere Omega kan du forvente å få tilbake en klokke i teknisk samme stand som når ny. I uverket blir standard slitedeler samt deler som viser noe tegn til slitasje byttet ut. Kassen og evt lenke blir demontert og grundig renset, nye pakninger blir brukt ved montering og alle klokker blir trykktestet etter spesifikasjon.

ELDRE OMEGA-UR

På eldre klokker, og spesielt når vi ser på ur med samleverdi, kommer vi med anbefalinger og blir sammen med kunden enig om hva som spesifikt bør gjøres.

Ta kontakt

Bruk kontaktskjemaet for å bestille service eller reparasjon av din Omega-klokke. Har du spørsmål, er du selvsagt også velkommen til å stille dem her. 
Leave this field blank
Maks filstørrelse: 5 megabyte per bilde (godtatte filformater: JPG, JPEG, PNG og WEBP).
 
Uploading… (0%)

En fil med dette navnet er allerede lastet opp

Denne filtypen støttes ikke

Filstørrelsen er for stor

0/4 filer lastet opp

Hvordan best ta vare på din Omega-klokke

1

UNNGÅ SLAG

Mekaniske ur bør holdes unna kraftige slag, for eksempel ved hamring, tennis, golf og lignende.

2

SALTVANN ER TRØBBEL

Vanntette ur bør skylles i ferskvann etter de har vært i sjøen. Saltvann i kriker og kroker på kasse og lenke kan skape trøbbel.

3

VASK

Sålenge klokken er vanntett har den godt av å bli vasket engang i blandt, rennende vann, litt håndsåpe og en gammel tannbørste er alt man trenger.

4

TRYKKTEST

Bruker du klokken din til bading eller dykking kan det være fornuftig å ta en trykktest før badesesongen.

5

SERVICE

Service er anbefalt å utføre hvert femte år. Oljen i urverket vil på sikt tørke ut og slitasjen på de bevegelige delen vil bli mye høyere ved bruk når oljen har tørket. Dette vil i de fleste tilfeller også gå ut over nøyaktigheten til uret. På automatiske ur vil dette også redusere effekten av den selvopptrekkende mekanismen.

6

FORSIKTIGHET

Eldre modeller bør på generelt grunnlag brukes mer forsiktig enn nyere modeller. Selv eldre vanntette ur bør i stor grad holdes unna vann og sportslige aktiviteter.

7

RENGJØRING AV ELDRE UR

Ved rengjøring av eldre ur, bruk gjerne en tørr klut og eventuelt tannpirker for å bli kvitt rusk som henger fast rundt remmen, i bak-lokket eller rundt glasset.
Nærbilde av Omega Seamaster.

Ofte stilte spørsmål om Omega-ur

Holder Omega-ur på verdien sin?

De mest populære modellene fra Omega holder verdien ganske godt, avhengig av tilstanden. Nyere modeller som fortsatt er i produksjon er vanligvis tilgjengelige hos forhandlere. Utgåtte modeller, fra vintage til semi-vintage, er alltid etterspurt på bruktmarkedet, med priser som kontinuerlig har steget de siste årene.

 

Er Omega et bra klokkemerke?

Absolutt, Omega er kjent for å lage klokker av høy kvalitet i over et århundre og fortsetter å opprettholde denne standarden. Deres lommeur og vintage klokker, som fortsatt tikker og holder tiden feilfritt, er et bevis på deres utsøkte håndverk. Et annet eksempel på Omegas kvalitet er Omega 861/1861, som finnes i Speedmaster Professional-serien. Denne spesielle modellen har vært i produksjon i over 50 år med minimale endringer i komponentene. Nylig har Omega ledet an i innovasjon når det gjelder deres mekaniske urverk, som spenner fra automatiske 3-hånds-urverk til sofistikerte kronograf-urverk.

 

Har Omega-klokker automatiske urverk?

Ja, Omega-klokker bruker hovedsakelig automatiske urverk, noe som gjør det til den mest utbredte typen mekanisme i deres ur.

 

Er Omega-klokker håndlaget?

Urkasser og urverk i Omega-klokker er montert for hånd og underlagt grundig kvalitetskontroll.

 

Hvilket Omega-ur bør jeg kjøpe?

Det ideelle Omega-uret for deg er det som appellerer mest til din personlige smak.

 

Er Omega-klokker vanntette?

Alle moderne Omega-klokker tilbyr en viss grad av vanntetthet. Imidlertid tilbyr sportsmodeller og dykkerklokker eksepsjonell vanntetthet.

 

Har Omega-klokker tikke-lyd?

Flertallet av Omega-klokker tikker med en jevntgående sekundviser. Men quartz -klokker, hvis de er utstyrt med en sekundviser, vil tikke i ett-sekunds intervaller.

 

Kommer Omega-klokker med serienumre?

Ja, Omega-klokker har et serienummer som kan brukes til å datere klokken. Det gjør det også mulig å spore utsalgsstedet til klokken.

 

Hvor ofte bør jeg ta service på min Omega-klokke?

Mekaniske klokker krever service hvert 5-8 år. Batteridrevne klokker trenger service når batteriet begynner å tømme seg for raskt. Uansett type bør alle klokker få skiftet pakninger hvert 5. år.

 

Kommer Omega-klokker med livstidsgaranti?

Omega-klokker kommer med en 5-års internasjonal garanti.

 

Kan du overtrekke en Omega-klokke?

Selv om det er umulig å overtrekke automatiske klokker, kan unødvendig opptrekninger legge belastning på urverket. Klokker med manuelt opptrekk vil slutte å trekke seg opp når hovedfjæren er fullt opptrekket.

 

Bør jeg ta service på min Omega-klokke?

Regelmessig service av klokken din hjelper til med å minimere slitasje på urverket, opprettholder dens nøyaktighet, og sikrer optimal vanntetthet.

 

Hvor ofte bør jeg trekke opp min Omega-klokke?

Manuelle klokker krever daglig opptrekking. Hvis en automatisk klokke har stoppet, bør den trekkes opp noen ganger og deretter bæres på håndleddet.

 

Hvor lenge vil en Omega-klokke vare?

Med riktig pleie og vedlikehold er det sannsynlig at en Omega-klokke vil overleve eieren.

UAVHENGIG URMAKER I OSLO

SERTIFISERT OMEGA-URMAKER

ÅPNINGSTIDER:
0900 - 1600,
mandag til fredag.
ORG NR:
926 695 118
FØLG UR-TJENESTEN:
cog linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram