eterna cronograph 1955

Service og vedlikehold

Som all annen mekanikk, trenger også klokker vedlikehold for å fungere optimalt.
TA KONTAKT
Mekaniske urverk i daglig bruk utsettes for konstant slitasje. Når oljen i løpeverk og gangsystem forvitrer, øker friksjonen og delene utsettes for større slitasje. Dette kan også medføre at klokken mister sin nøyaktighet, gangreserve og pålitlighet.

Gummipakninger tørker inn og bør skiftes under service. Plexiglass på eldre klokker vil etter flere års bruk stort sett bli ripete og stygge, og bør skiftes eller poleres opp igjen.

Vi spesialiserer oss på eldre ur, og har gode kontakter som gjør det mulig å skaffe deler til de fleste utgåtte urverk. I restaureringen av eldre ur har vi som mål å forandre så lite som mulig på klokkens originalitet og uttrykk.

Vi tilbyr service på det meste av armbånds- og lommeur, utført av faglært urmaker.

Ur-Tjenesten leier verkstedsplass hos grossist og leverandør til urmakerbransjen, Max Johanson og Kleiser AS. Vi har investert mye i nytt og moderne verktøy for å kunne yte best mulig service på klokker, og har også mye godt, gammeldags kvalitetsverktøy som aldri vil miste sin bruksverdi.

Du kan levere reparasjoner på vår besøksadresse eller sende med posten. Alle sendinger er forsikret, dersom ikke annet spesifiseres.

Ferdig-reparerte varer returneres seneste fem virkedager etter betaling er mottatt. Standard forsendelse er Norgespakke med sporing. Kunden står fritt til å velge alternative forsendelser.

UAVHENGIG URMAKER I OSLO

SERTIFISERT OMEGA-URMAKER

ÅPNINGSTIDER:
0900 - 1600,
mandag til fredag.
ORG NR:
926 695 118
FØLG UR-TJENESTEN:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram